Archive for February, 2011

Punk ain’t dead

Monday, February 14th, 2011

Jussy, fostul basist și solist de la trupa clujeana Protex are un proiect solo. Zece piese de pe albumul Garagatze se pot asculta și descărca aici. Celelalte două, Sculer Matrițer și Mucles, le găsiți pe Youtube. Punk ain’t dead, just outta cigarettes! Via muzikamagika.

Fumatul în public

Wednesday, February 2nd, 2011

Să presupunem că ar fi o practică general acceptată să cânte lumea în locuri publice. Să presupunem de asemenea că îmi place să cânt la muzicuță; dar neștiind să cânt, fac doar zgomot îngrozitor care deranjează oamenii din jur. Ar trebui să fiu lăsat în pace să fac zgomot nestingherit și să deranjez în continuare lumea, să mi se interzică să mai cânt sau să fiu obligat să o fac doar în camere special amenajate, antifonate, din care să nu deranjez pe nimeni?

De fapt, e o idee nemaipomenită. De acum, când voi mai fi deranjat de vreun fumător, am să scot muzicuța și am să încep să suflu aleator în acest instrument muzical. Dacă mă va întreba cineva de ce fac asta, am să motivez că sunt la rândul meu deranjat de fumul de țigară la fel cum persoanele care produc acest fum sunt deranjate de zgomotul făcut de mine.