Archive for October, 2010

Downtime

Saturday, October 30th, 2010

We had quite a bit of downtime. Some of the content was lost due to the old server going offline. I no longer have physical access to the old box, so everything was restored from backup and moved to a new host I pulled out of my sleeve overnight. At least everything will hopefully run faster now. See ya.

Business Lunch

Thursday, October 21st, 2010

Poate vă mai amintiți de Walter, omul cu cartea cu Rusia. Dacă v-a plăcut cartea, puteți citi și povestea cu călătoria la Vladivostok aici. Dar nu despre carte și călătorie voiam să scriu acum.

Walter are niște proiecte, iar la unul dintre ele puteți contribui și voi. Nu cu bani, ci cu idei. De fapt și cu bani, dacă n-aveți idei. E vorba despre comedia colectivă Business Lunch. Mai multe citiți direct pe site.

Despre farse

Wednesday, October 20th, 2010

Sărmanul Piero Manzoni n-a apucat să trăiască suficient ca să se amuze de farsa pe care a pregătit-o lumii.

Despre diguri

Sunday, October 10th, 2010

Am scris deja despre diguri care se rup de la ploaie și ninsoare. Acum zece ani când s-a vărsat de la Aurul Baia Mare cianură în Dunăre, a nins mult și s-a rupt digul. Anul acesta a plouat mult. La vecini s-a rupt un alt dig. Am văzut niște fotografii de la Boston Globe pe care vi le împărtășesc.

Crying won’t help you, praying won’t do you no good
When the levee breaks, mama, you got to move

Un pui și-un porc

Monday, October 4th, 2010

S-a constatat că pieptul de pui disponibil în comerț poate conține până la 40% porc și vită. Asta din cauza gelurilor cu care este injectat pentru a trage la cântar, geluri produse din oasele mai sus amintitelor mamifere. Dintr-o dată textul aberant cu injectatul slăninii în găină nu mai este atât de aberant.