Un pui și-un porc

S-a constatat că pieptul de pui disponibil în comerț poate conține până la 40% porc și vită. Asta din cauza gelurilor cu care este injectat pentru a trage la cântar, geluri produse din oasele mai sus amintitelor mamifere. Dintr-o dată textul aberant cu injectatul slăninii în găină nu mai este atât de aberant.

2 Responses to “Un pui și-un porc”

  1. Cris Says:

    Mi-ar place sa cred ca e o gluma, din pacate nu prea pot. Is this real?? :-(

  2. ggl Says:

    Mai mult sau mai puțin da. Oricum nu e nici kosher nici halal puiul ce se vinde pe la noi. Practic bagă apă în carne, în special în părțile permeabile. Și pentru ca aia să nu curgă afară o fixează cu geluri. În mezeluri chiar nu vrei să știi ce bagă, înafară de apă. Pe unele chestii scrie că conțin 15% carne, restul e proteină vegetală (soia), slănină, șorici și alte mizerii.

    Poftă bună!

Leave a Reply