Ajutor pentru Sorinel

Pe 4 iulie prietenul nostru Sorinel a suferit un accident foarte grav – a trecut cu undița desfăcută pe sub o linie de cale ferată electrificată și a fost electrocutat. În prezent el este internat în spital cu arsuri de gradul III. Tratamentul de care are nevoie este foarte scump. Dacă vreți să ajutați puteți s-o faceți în următoarele moduri:

La magazinele Nootka (str. Dacia nr. 1) și Absolut Outdoor (str. Brassai Samuel nr. 11) există niște urne pentru donații. Puteți lăsa acolo orice sumă, oricât de mică. Dacă nu aveți timp să ajungeți la urne, există un cont deschis la Raiffeisen Bank pe numele surorii lui Sorin, Simona Lup, IBAN: RO62 RZBR 0000 0600 0346 7512 în care puteți depune bani sau prin virament bancar sau numerar la ghișeele băncii respective.

Din 4 până în 6 august, începând cu ora 18 se va organiza în incinta Fundației Heltai Gaspar (str. Clinicilor nr. 18) un târg cu vânzare, cu cărți și obiecte făcute acasă. Banii obținuți din vânzarea obiectelor vor fi donați pentru a-l ajuta pe Sorin să se refacă. Puteți participa la acest târg în calitate de expozant sau cumpărând obiecte. Pentru detalii contactați-o direct pe Miruna.

Am să duc și eu fotografii la târg, majoritatea de mărimea unei cărți poștale, plus unele ceva mai mari, gata montate pe suport. Prețurile sunt modice, având o limită minimă și una maximă – oferiți cât doriți să dați și cât credeți că merită. Banii merg integral la Sorinel, inclusiv costurile de listare pe care le-am suportat eu deja. Înafară de asta, dacă doriți să cumpărați vreo fotografie de-a mea publicată pe flickr sau pe null visual în condițiile în care în care îmi faceți o ofertă rezonabilă, lăsați-mi un mesaj la comentarii. Pentru sume sub 20 de lei nu îmi mișc fundul până la laborator, însă dacă aveți noroc să am deja fotografia listată putem negocia. Ofertele trebuie să sune așa: iți ofer suma de xx pe fotografia y. Fotografiile sunt în format 20×30 sau alt format apropiat, în funcție de raportul laturilor. Oferta este valabilă pe perioadă nedefinită. Banii care rămân după ce se scad costurile de listare merg integral la Sorinel. Mulțumesc lui Radu pentru idee.

One Response to “Ajutor pentru Sorinel”

  1. Cris Says:

    70% ii cam mult mai! La 80% din piele arsa mori garantat.

Leave a Reply