Turist

Admit că e frumos și interesant să mergi în excursii prin orașe din străinătate. Descoperi lucruri și experiențe noi, deopotrivă cotidiene și plictisitoare pentru localnicii acelor orașe. Rămâi la nivelul superficial al turistului și deci percepi locul pe care-l vizitezi din acea perspectivă.

Going somewhere?

Sunt perfect de acord că e frumos să faci fotografii în vacanță ca să păstrezi amintiri. Sau ca să scrii pe blog-ul personal ori să te lauzi pe rețelele de socializare cu locurile pe care le-ai vizitat. Acele fotografii rămân însă fotografii de călătorie.

Dacă intenționezi să faci fotografie de stradă, cel mai oportun e să începi într-un oraș în care ai trăit măcar o lună, căruia îi simți deja pulsul și i-ai descoperit câteva dintre ungherele ascunse turistului ocazional.

Tags: ,

5 Responses to “Turist”

 1. cris Says:

  Looks like a horror movie with vampires & undead.

 2. ggl Says:

  Haha, undead Romanian railway workers cutting the grass.

 3. DarkClaudS Says:

  Sa inteleg ca m-ai dat drept exemplu negativ si tu ai inteles din tot ceea ce scriu ca am blog ca sa ma laud pe unde am fost?
  Cam ingusta perspectiva si sincer, ma asteptam la altceva din partea ta.

 4. ggl Says:

  Not quite. M-am grăbit puțin când am scris și le-am băgat pe toate într-o singură oală, deși se impunea o diferențiere. Am reformulat acum după ce am citit despre Măcini. Nu tot, pentru că scrii și altecele. Exemplul negativ e cel din articolul anterior. Blogul tău e exemplul pozitiv.

 5. defythewind Says:

  NOBODY gets TwoFlower!!! I can’t believe this!!

Leave a Reply